top of page

 

Vem är Maria?

Sedan jag var ett litet barn, har jag alltid varit intresserad av kropp och själ. Folk fick ”ställa upp” på att bli klämda på och jag roade mig med att gå på ryggar och känna vad som händer i kroppen under tiden.

Med åren växte intresset mer och mer och jag har valt att dyka in i hälsovärlden så tidigt, som det bara var möjligt, och började jobba professionellt med massage från att jag var lite drygt 16 år gammal, då jag först praktiserade och senare fick anställning på en stor SPA anläggning, tack vare goda vitsord från kunder.

Efter några års arbete insåg jag att jag behövde mer kunskap för att kunna hjälpa mina kunder, då bara massage inte gav de resultaten jag var ute efter. Sedan dess betraktar jag mig som ”student” som aldrig slutar utvecklas och expandera mina kunskaper för att snabbast och mest effektivt hjälpa mina kunder.

Mitt mål är att alla kunder som kommer till mig, oavsett ursprungstillstånd, ska bli smärtfria och gå på behandlingar i förebyggande syfte istället, lite som ”bilprovning”, för att undvika slitage på kroppen, förebygga skador, maximera prestation i träning och vardag, skippa huvudvärk, kramper och doktor. Mitt mål är att kunna lösa allting utan att folk ska behöva blanda in medicin och skalpell…

Det är dock så att kroppen vi lever i, inte bara är en fysisk kropp, utan också emotionell och spirituell. (ja, det finns ännu fler ”lager”, men det är de 3 viktigaste enligt mig som ständigt bombarderas av dagens samhälle och livsrytm.) Därför jobbar jag bl.a. på att “balansera upp” energikroppen ihop med den fysiska kroppen.

Det finns inga ”standard behandlingar”, då alla vi är INDIVIDUELLA och behöver olika behandlingar samt reagerar olika på olika metoder, därför är den alltid skräddarsydd efter vad just Du behöver och vill uppnå för resultat. Ibland hittar man dock en eller ett par metoder som din kropp reagerar bäst och snabbast på och då blir de oftast applicerade på dig, men en behandling kan se precis hur olika ut som helst, beroende på hur tillståndet är, just den dagen.

Jag älskar utmaningar och gör alltid mitt bästa för att hjälpa dig att uppnå dina behandlingsmål!

Så när kan du kontakta mig?

* När du har ett tillstånd du inte riktigt trivs med och vill bli av med, som t.ex. huvudvärk, kroppsvärk, kramper, ryggskott, nackspärr, hälsporre, etc.

* När du vill förebygga problem så som ryggskott, nackspärr, kontorsrelaterade tillstånd som ”musarm” osv, nervutstrålningar ut i armar och ben, etc.

* När du har en stressig period i livet, sömn svårigheter, emotionell eller/och fysisk stress, återkommande smärtor utan direkt klar orsak etc.

* När du vill prestera bättre inom din idrott, få snabbare återhämtning efter träning/tävling, förbereda kroppen för tuff aktivitet/tävling, etc.

Sagt om Maria:

Jag har fått äran om att vara en del av bloggen som mina kunder skriver.

De två olika bloggen finns att läsa här och här.

"Under årens lopp har jag och Ewa provat många ”tekniker” och ”terapeuter” av alla de slag. Ingenting har gett våra slitna, ömmande kroppar annat än i bästa fall kortvarig lindring. Det vill säga tills vi mötte dig! Din energi och känsla, ditt breda kunnande och din holistiska syn på välbefinnande och hälsa har gjort underverk för oss.

Vi tycker du är helt outstanding, och hemma hos oss går du under smeknamnet Maria Mirakel ; ))" - Jan Cederlöf 

”Det känns alltid tryggt att gå till Maria för behandling, eftersom jag vet att hon inte kör några ’standardupplägg’ utan varje gång anpassar behandlingen utifrån just mina behov vid just det tillfället. Hon är mycket engagerad och det är tydligt att det är viktigt för henne att behandlingen gör god nytta.” 

bottom of page